• PSK Bioenergie UG  •  Nylannweg 13  24980  Schafflund  •   info@pskbioenergi.dk  • 
  • Tlf. +45 40182186 / 0049 4639 7830415

Log ind på ENERGi7

Opret dig på ENERGi7

{{Basket.totalItems}} varer i din kurv
  • {{item.description}} {{item.quantity}} x {{formatNumber(item.salepricePlusTax)}} DKK Str.: {{item.data.param1.id}} Farve: {{item.data.param2.id}}

Træpille kalorifere fyr

Kaloriferer Træpillefyr 24 - 250 KW

Træpillefyr, med integreret kaloriferer, er en nem og billig måde at opvarme haller og værkstedsbygninger på, og med nye og moderne træpillefyr skal der meget begrænset arbejde til. Fyrets pris afhænger af hvilket type træpillefyr du investerer i, hvor det største skæl går gennem kompaktanlæg og kedel. Ved kompaktanlæg er kedel, beholderen til piller og stoker bygget sammen som en enhed. De fleste af disse er oven i købet gjort så automatiske at fyret selv påfylder træpillerne, starter og slukker ved sig selv og er derudover selvrensende. Det betyder altså at træpillefyret i længden ikke kun er ca. 70% billigere end et oliefyr men også lige så nemt at passe.

Foruden selve træpillefyret er også placeringen meget vigtig, da der er en række regler for hvordan fyrrummet skal indrettes. Nogle af de vigtigste er væggene omkring træpillefyret som skal kunne holde til 60 minutters brand, som f.eks. kan være vægge af mursten eller beton. Desuden skal døren til fyrrummet være en branddør og altså modstå flammer i mindst 30 minutter. Alle regler og krav findes under Brand Teknisk Vejledning  og i sidste enden skal fyrrummet godkendes af dit forsikringsselskab.

Når først fyrrummet er på plads skal der også findes plads til træpillerne. Disse er vigtige at holde tørre, da de som hvert andet træ brænder dårligt hvis de bliver fugtige eller våde, i værste tilfælde kan våde træpiller også tilstoppe den automatiske gang af påfyldning af træpiller.

I samme omgang omkring pillerne så gør det så nemt for dig selv som muligt, og opbevar dit lager af træpiller så tæt ved træpillefyr som muligt, så du derved slipper for unødvendig transport af de mange kilo.

Der er mulighed for at se anlæg på 45 Kw i drift, anlægget er opstillet således at det opvarmer 2 haller, varmen fordeles i kanaler til hallerne.

Se film

Priser fra 24.900,- inkl. moms

 

 

     

Vent venligst…