Søg

Du har ingen varer i din varekurv.

Menu Close

Energi7.dk

Kæmpe udvalg i Hestefoder og mineraler, stort lager af træpiller,

 

briketter og Mustang pillestrøelse til heste og andre dyr

På energi7.dk tilbyder vi et stort udvalg af billige træpiller i høj kvalitet. Træpiller er miljøvenlig biobrændsel, der samtidig har en høj brændværdi. Vi tilbyder en lang række forskellige former for træpiller, der kan anvendes til forskellige formål. Du kan fx få Arbour, Lava, Olimp, Primex, Optima, Task og Barlinek træpiller.

 

Vores træpiller fås i forskellige mængder og størrelser. Alle træpillerne fås i både 6mm og 8mm, og de fleste kommer i poser af 15-20 kg, men der er også mulighed for at få dem i sække med 1000-1100 kg. Derudover sælger vi briketter, så du kan finde den form for biobrændsel, der passer til lige præcis dit behov.

De fleste af træpillerne, som vi forhandler, er lavet af ren savsmuld i den højeste kvalitet. Savsmuldet er lavet af forskellige træarter, og dermed får du også en lang række forskellige træpiller at vælge imellem i sidste ende. Fælles for alle vores træpiller er deres høje kvalitet. Selvom træpillerne kvalitetsmæssigt er nogle af de bedste på markedet, sælger vi dem stadigvæk til konkurrencedygtige priser. Vi er placerede i Tyskland, og kan derfor pga. den danske momslovgivning omkring grænsehandel ikke levere varer i Danmark, men vi gør det super let for dig enten at bestille et fragtfirma eller selv komme at afhente træpillerne. Du kan bestille de træpiller, som du vil have på siden, og betale ved hjælp af forskellige betalingsmetoder. Hvis du vælger selv at hente træpillerne hos os i Flensborg, kan du også vente med at betale til du kommer og afhenter dem.

Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning, tilbyder vi 15 minutters gratis telefonrådgivning. Vi ønsker at yde den bedst mulige service og tilbyde de bedste produkter, hvilket også er grunden til dette tiltag. Køb dine træpiller på energi7.dk i dag, og få billige træpiller i høj kvalitet.