Søg

Du har ingen varer i din varekurv.

Menu Close

VEGETARISK - VEGAN

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

 

HUSK at du selv skal booke fragt

Hvis du er B2B kunde må vi være behjælpelig med levering.

 

Internethandel og særlige afgifter !

Hvis du køber varer som fx spiritus, vin, slik og andre afgiftsbelagte på internettet fra andre EU-lande og selv vælger at arrangere transporten, er du selv ansvarlig for at indberette og betale evt. punktafgifter og pant, inden forsendelsen krydser grænsen.

Læs mere på Skat's hjemmeside.
 
Billede af Sallos Original  750 g.

Sallos Original 750 g.

4030300004053
VEGAN
28,40 DKK
Billede af Villosa Sallos Original 150 g.

Villosa Sallos Original 150 g.

4030300002851
VEGAN
12,20 DKK

Stort udvalg af vegansk slik!

 

Hvis du er veganer, eller blot går op i dyrevelfærd og klimaet, har du sikker spekuleret over, hvor man mon kan købe vegansk slik. Meget af det slik, du finder i supermarkederne og plejer at spise, er nemlig ikke vegansk. Dette skyldes, at den gelatine, der ofte er i for at sikre, at slikket stivner korrekt, ofte kommer fra animalske produkter. Vi har formentlig alle hørt historien om, hvordan vingummier laves af grisehoveder. En røverhistorie, men der kan alligevel være sandhed i, at man bruger gelatine fra blandt andet grise. Heldigvis kan man også fremtrylle velsmagende slik på vegansk vis uden brug af animalske produkter. Og der er allerede flere producenter, der enten slår sig helt op på vegansk slik, eller som blot har nogle veganske valgmuligheder i deres brede sortiment. Her hos Slikposen.dk har vi gjort det nemt for dig at finde vegansk slik. Vi har samlet et bredt udvalg af de mest velsmagende muligheder, så du ikke behøver at vinke farvel til det søde slik, blot fordi du vælger at leve et vegansk liv. Og du vil helt sikkert ikke kunne smage forskellen mellem det slik, du plejer at spise, og så de veganske muligheder; begge muligheder er stadig lige søde og gode i smagen.

 

Flere årsager til at vælge vegansk slik

 

Hvis klimakampen har gået din næse forbi, har du levet under en sten de sidste mange år. Det er et område, som betyder utrolig meget for rigtig mange mennesker. Og det er derfor ingen hemmelighed, at der også politisk er foretaget ændringer for at sikre, at vi ikke brænder kloden af, så vi ikke har noget sted at leve. Der foreligger mange undersøgelser på området, der viser, hvilke elementer der forurener mest. Det kan fx være transport som fly og brændstof til biler. Men det er ingen hemmelighed, at også fødevarer forurener en hel del, herunder kød. Derfor vælger mange at leve et kødfrit liv – måske endda helt vegansk – fordi, at de ønsker at passe bedst muligt på klimaet og ikke forurene unødvendigt. At skifte sin levestil ud til en kødfri en er svær, og det kan være ensbetydende med, at du må vinke farvel til mange madvarer, som du plejede at spise og elske. Men med et stort udvalg af vegansk slik behøver du heldigvis ikke vinke farvel til slik, hvis du tager en beslutning om at leve et vegansk liv.

 

Slikposen.dk er en bæredygtig og klimavenlig webshop

 

Det er ikke kun grundet vores udvalg af også vegansk slik, at vi er en bæredygtig webshop. Generelt har vi et stort fokus på genbrug, og vi bakker op om kampagnen STOP MADSPILD. I vores pakning har vi fokus på at pakke på bæredygtig vis, så vi blandt andet ikke bruger unødigt meget plastisk og andre ressourcer. Du kan derfor handle med god samvittighed, når du vælger at købe vegansk slik hos os her på Slikposen.dk. Vores generelle politik og konkrete tiltag for at være mere bæredygtige kan du læse mere om her på vores hjemmeside. Vi har nemlig lavet et helt afsnit, der handler om, at vi har en holdning – navnlig en holdning til bæredygtighed og genbrug. Udover at være klimavenlig og have et fokus på genbrug er der flere årsager til at vælge os som dit go-to-sted for slik online. Vi har det største udvalg af slik online i hel Danmark; en sætning, vi er stolte af at kunne sige. Når du skal handle på vores shop, har du en række forskellige betalingsmuligheder at vælge mellem; på den måde kan du altid finde den metode, der er nemmest for dig at handle med. Hos os kan du fx handle med MobilePay, som er utrolig nemt og bekvemt, fordi måske har du ikke dit kort ved hånden – men du har typisk altid din telefon ved hånden. Og du behøver selvfølgelig heller ikke vente længe på at få levret din velsmagende slikpakke til din hoveddør. Vores leveringstid er nemlig på kun 1-3 hverdage; så er der ikke langt fra bestilling til et fyldt slikskab med de skønneste, veganske lækkerier.

 

Find dit veganske slik online

 

Langt det meste af det slik, du finder i dit lokale supermarked, i kiosker og på tankstationer er ikke vegansk. Det kan derfor sommetider være en jungle at finde frem til søde sager, hvis man ønsker at leve et vegansk liv uden animalske produkter. Heldigvis har du adgang til et stort udvalg af vegansk slik, når du handler på vores webshop. Det er en af de store fordele, der er, ved at vælge og handle sit slik – nærmere bestemt veganske slik – online.

 

Du kender måske det mærke, der hedder Katjes. De er i hvert fald ofte nævnt, når samtalen falder på vegansk slik. Og årsagen er selvfølgelig, at stort set samtlige af deres slikposer er foruden animalske produkter, hvorfor de med god ro i maven kan nydes også af en veganer. Og det er faktisk heldigt, fordi Katjes har en lang række super lækre varianter, som du bør se frem til at sætte tænderne i. Blot for at nævne et par eksempler kan jeg henvise til saltfisk, tappsy og kattepoter. Alle tre meget velsmagende og skønne varianter af vegansk slik.

 

Lad vegansk slik være en del af begivenheden

 

Til mange festlige lejligheder og skønne begivenheder hører sig noget hyggeligt at spise. Og det omfatter god mad, kage, snacks og, selvfølgelig, slik. For at favne bredt og lade samtlige begivenhedsdeltagere nyde af slikket, bør du vælge noget vegansk. På den måde behøver veganere ikke nødvendigvis at føle sig uden for og derved ikke at gå i slikskålen. De kan på lige fod med alle andre tage for sig af det veganske slik. Husk på, at for andre, der ikke er veganere, smager vegansk slik stadig fantastisk; så man kan nærmest ikke smage forskel. Og der går sjældent nogle skår af ikke-veganere, hvis de ”kommer til” at spise lidt vegansk mad til en afveksling. Hvem ved? Måske bliver de så vilde med det, at de selv ender med at købe vegansk slik næste gang.