Søg

Du har ingen varer i din varekurv.

Menu Close

SUKKERFRI

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

 

HUSK at du selv skal booke fragt

Hvis du er B2B kunde må vi være behjælpelig med levering.

 

Internethandel og særlige afgifter !

Hvis du køber varer som fx spiritus, vin, slik og andre afgiftsbelagte på internettet fra andre EU-lande og selv vælger at arrangere transporten, er du selv ansvarlig for at indberette og betale evt. punktafgifter og pant, inden forsendelsen krydser grænsen.

Læs mere på Skat's hjemmeside.
 
Billede af Corny Protein Chokolade Crunch 45 g.

Corny Protein Chokolade Crunch 45 g.

4011800596422
For alle chokoladefans kombinerer Corny chokolade Crunch fyldig chokolade med sprød korn og den ekstra portion proteinkraft.
21,50 DKK
Billede af Corny Protein Vanilla Crunch 40 g.

Corny Protein Vanilla Crunch 40 g.

4011800596323
Vanilla Hvid Crunch med den fine krydret aroma af vanilje kombineret med knasende hasselnødder og den fulde kraft af den cremede protein
21,50 DKK
Billede af Em-eukal Vild Kirsebær 75 g.

Em-eukal Vild Kirsebær 75 g.

4009077024151
20,10 DKK
Billede af Nellie Dellies Salzlakritz STEVIA 90 g.

Nellie Dellies Salzlakritz STEVIA 90 g.

5774540611709
15,50 DKK
Billede af Nellie Dellies Süsslakritz STEVIA 90 g.
Billede af Ricola Alpen Salbei 50 g.

Ricola Alpen Salbei 50 g.

7610700946398
18,00 DKK
Billede af Ricola Alpen Salbei 75 g.

Ricola Alpen Salbei 75 g.

7610700945117
22,70 DKK
Billede af Ricola Holunderblüten 50 g.

Ricola Holunderblüten 50 g.

7610700946442
18,00 DKK
Billede af Ricola Kräuter Original 50 g.

Ricola Kräuter Original 50 g.

7610700946008
18,00 DKK
Billede af Ricola Schweizer Kräuterzucker 75 g.

Ricola Schweizer Kräuterzucker 75 g.

7610700945087
22,70 DKK
Billede af Ricola Zitronenmelisse 50 g.

Ricola Zitronenmelisse 50 g.

7610700946053
18,00 DKK
Billede af Ricola Zitronenmelisse 75 g.

Ricola Zitronenmelisse 75 g.

7610700945131
22,70 DKK
Billede af Wick Blau Vapo Plus Menthol 46 g.

Wick Blau Vapo Plus Menthol 46 g.

4030300022040
11,50 DKK
Billede af Wick Blau Vapo Plus Menthol 72 g.

Wick Blau Vapo Plus Menthol 72 g.

4030300022033
15,80 DKK
Billede af Wick Hustenbonbons Wildkirsche & Eukalyptus 46 g.
Billede af Wick Hustenbonbons Wildkirsche & Eukalyptus 72 g.
Billede af Wick Hustenbonbons Zitrone & Natürliches Menthol 46 g.
Billede af Wick Hustenbonbons Zitrone & Natürliches Menthol 72 g.
Billede af Wrigley's Airwaves Cherry Menthol 16,8 g.
Billede af Wrigley's Airwaves Cool Cassis 16,8 g.
Billede af Wrigley's Airwaves Menthol & Eucalyptus 14 g.
Billede af Wrigley's Airwaves Strong 14 g.

Wrigley's Airwaves Strong 14 g.

4009900519939
6,40 DKK
Billede af Wrigley's Extra Professional Mints Classic Dose 77 g.
Billede af Wrigley's Extra Professional Mints Waldfrucht Dose 77 g.

Nyd slik med god samvittighed

 

Intet rimer bedre på en hyggelig filmaften end slik. Med skålen solidt placeret på bordet og fyldt med de absolut bedste godter har I sikret det helt rigtige fundament til at nyde en god film. Men som det nok er dig bekendt, er slik, som du kender det, ofte fyldt med en hel masse sukker. Og det indeholder ikke bare mange kalorier; det kan også manipulere med dit blodsukker og justere dit energiniveau i en knap så hensigtsmæssig retning. Betyder det, at man helt skal droppet slikket til sin filmaften? Nej. Svaret kommer her: Sukkerfri slik.

 

Og heldigvis for dig er der en række gode muligheder for at få en fantastisk sød smag i sin slikskål uden sukker. Det har været et område i udvikling, men i dag kan kun de færreste smage forskel på sukkerholdig og sukkerfri slik. Derfor får du et sukkerfrit alternativ, hvor smagen stadig er i top – og sætter et smil på din læbe allerede fra første gang, du dykker ned i slikskålen.

 

Hvorfor ikke spise sukkerholdig slik?

 

Går du op i sundhed, velvære og vægtkontrol, kan det være en god idé at overveje dit sukkerindtag – og derved spare på de meget sukkerholdige fødevarer som is, kage og, naturligvis, slik. Et stort antal forskere og ernæringseksperter har løbende publiceret materiale, der netop taler for det sundhedsmæssige fornuftige i at skrue en anelse ned for sit sukkerindtag. En både velkendt og anerkendt tommelfingerregel er, at i dit daglige energiindtag må sukker maksimalt udgøre 10% heraf; det svarer til omtrent 50-60 gram sukker dagligt for en almindelig, velvoksen mand.

 

Den generelle udfordring med sukker er, at det ikke mætter særlig meget, men det indeholder ret mange kalorier; altså får du en kort og pludselig energiforøgelse, men du bliver ikke holdt mæt i mange timer, som du ville gøre, hvis du spiste fuldkorn eller andre fiberholdige fødevarer. Altså tager dit blodsukker pludselig et nøk op og derefter et umiddelbart dyk nedad, hvis du indtager en stor portion sukker på én gang.

 

Og sukker kommer i mange afskygninger af din daglige kost: Måske lidt i kaffen, tilsat din dressing på salaten eller proppet i morgenmadsprodukter som fx yoghurt eller cornflakes. Med lidt viden kan du hurtigt navigere dig rundt i kostjunglen og derved mindske dit sukkerforbrug en anelse: Det kan måske hjælpe dig med dit vægttab eller sikre dig et mere stabilt energiniveau i hverdagen. Men heldigvis behøver du ikke vinke farvel til søde sager – der findes en masse forskellige sukkerfrie alternativer til de ting, du elsker at spise: Is uden sukker, light-sodavand eller sukkerfri slik.

 

Hvordan smager sukkerfri slik?

 

Er du vant til dine yndlingslakridser eller klassikere som Matador Mix eller bland selv-slik, kan du måske undre dig over, hvordan slik uden sukker egentlig smager. Er det surt? Smager det overdrevet syntetisk? Eller er det bare ikke lige så sødt, som det plejer at være? Virksomheder har de sidste mange år brugt enormt meget energi på at finde måder at få deres produkter søde på helt uden brug af sukker. Og man må sige, at de i høj grad er lykkedes hermed. Jeg har selv svært ved at smage forskel på slik med og uden sukker. Du kan derfor helt roligt købe sukkerfri slik uden at bekymre dig om en ubehagelig, smagsmæssig overraskelse.

 

Også andre produkter, der normalt indeholder sukker, er begyndt at få en sublim smagsmæssig kvalitet i deres sukkerfrie alternativer. Tag fx sukkerfri sodavand, som i mange år har haft en bismag af bitterhed eller på andre måder ikke har vakt glæde på samme måde, som de klassiske varianter. Denne differens er i dag i høj grad væk, og selvom der kan være forskel på sukkerfrie og sukkerholdige produkter, vil smagen på begge alligevel være i top. På den måde er det blevet markant nemmere at nyde de sundere alternativer, som er fri for sukker og evt. også kalorier.

 

Er sukkerfri slik nødvendigvis sundere?

 

Sundhed er i dag mange ting og ofte debatteret. Og man skal tillige huske at adskille mængde af kalorier og sundhed. Men som udgangspunkt er sukkerfri slik ikke nødvendigvis sundere, fordi sukkeret naturligvis er udskiftet med andre stoffer, som nødvendigvis ikke er sundere. Dog man kan sige, at sukkerfri slik indeholder færre kalorier; og det kan derfor være et godt valg, hvis du ønsker at tabe dig eller holde vægten.

 

Tillige bør du være opmærksom på, ligesom med mange andre fødevarer, ikke at spise for meget sukkerfri slik. For det første kan det indeholde ingredienser, som ikke nødvendigvis er sunde, og det kan tillige give udfordringer med fordøjelsen, beretter mange eksperter om. Nogle typer af sukkerfri slik kan, ved indtagelse af store mængder, berige dig med problemer med fordøjelsen eller generelt mavepine. Husk dog på, at sundhed er individuelt, og du altid bør opsøge en læge, hvis du er i tvivl.

 

Stort udvalg af sukkerfri slik

 

Langt det meste slik, der sælges i supermarkedet og kiosker, er sukkerholdigt. Så hvor køber man egentlig sukkerfri slik, hvis man ønsker at kunne spise lidt ekstra slik uden at bekymre sig om et for stort sukkerindtag? Til netop dette formål er du landet det helt rigtige sted. Her hos Slikposen.dk har vi over 70 forskellige typer af sukkerfri slik – så du kan helt sikkert finde noget, der passer til din smag. På den måde er det søde til filmen sikret; dog på en lidt mindre sukkerholdig måde. Og derved kan du tage et par ekstra stykker slik, når filmen er allermest spændende, helt uden at få dårlig samvittighed.

 

Vi kan med stolthed i stemmen sige, at vi er Danmarks største slikbutik, hvorfor du altid er sikret et bredt og solidt udvalg – også når det kommer til sukkerfri slik. Vores mål er nemlig, at du altid har de helt rigtige lakridser eller den perfekte chokolade til en hyggelig aften; om end det er dig selv i sofaen, eller det er med huset fuld af gæster, så sørger vi for de helt rigtige søde sager.