Søg

Du har ingen varer i din varekurv.

Menu Close

Slikkepinde

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

 

HUSK at du selv skal booke fragt

Hvis du er B2B kunde må vi være behjælpelig med levering.

 

Billede af Chupa Chups Cola Slikkepind 12 g.

Chupa Chups Cola Slikkepind 12 g.

8410031990553
2,10 DKK
Billede af Chupa Chups Frugt Slikkepind 12 g.

Chupa Chups Frugt Slikkepind 12 g.

8410031135022
2,10 DKK
Billede af Chupa Chups Slikkepind (farver tungen) 12 g.
Billede af Chupa Chups Slikkepind 12g.

Chupa Chups Slikkepind 12g.

8410031950335
1,90 DKK
Billede af Küfa Alster Lolly Slikkepinde 17 g.

Küfa Alster Lolly Slikkepinde 17 g.

4002781040097
1,80 DKK
Billede af Küfa Brause Kugellolly, Slikkepinde 17 g.
Billede af Küfa Kiba Lolly, Slikkepinde  17 g.

Küfa Kiba Lolly, Slikkepinde 17 g.

4002781047003
1,80 DKK

Køb slikkepinde online – en gammel klassiker

 

Vi husker formentlig alle slikkepinde fra barndommen. Om det var til frisøren, hvis man havde været ekstra artig, mens man blev klippet. Eller hvis man efter en veloverstået vaccine hos lægen har brug for en sød trøst. Slikkepinde er derfor utrolig populære blandt børn – og indrømmet: Mon ikke også de fleste voksne synes, de smager ganske udmærkede; en sød lille ”snack” at tage i munden på farten. Du finder vores store udvalg af slikkepinde lige her. Du finder over tyve forskellige slags i vores udvalg, som du kan vælge mellem – på den måde kan du finde lige de smagsvarianter, der passer til dig. I vores udvalg finder du både klassiske og nye smage; af de klassiske kan nævnes andemad og en cola-slikkepind, mens der blandt de nye kan nævnes Chuba Chups-slikkepinde, der på underholdende vis farver din tunge. Hvem siger, at slikkepinde kun skal smage godt? De kan også sikre en god underholdningsværdi til en begivenhed.

 

Slikkepinde kan købes mange steder. De er ikke svære at få øje på i dit lokale supermarked, hvor de typisk er en del af den sædvanlige slikhylde. Hvorfor skulle man så vælge at købe sine slikkepinde online? Det er et godt spørgsmål, men der er faktisk mange gode årsager hertil. Først og fremmest kan du købe et stort lager ind, når du handler online. Og det er bekvemt, hvis du sammenligner med blot at snuppe et par slikkepinde i ny og næ i supermarkedet. Køber du en stor mængde ad gangen, har du altid slikskabet fyldt op med de slikkepinde, du elsker. Når du køber mere ad gangen, vil du også opleve en økonomisk besparelse. Og blot for at slå sidste søm i er fordelen ved at shoppe online hos os også, at vi har et større udvalg, end du typisk finder i dit lokale supermarked: Vi har mere end tyve forskellige slags på hylden, og det er ikke mange supermarkeder, der har et lige så bredt udvalg, som vi har.

 

Danmarks største slikwebshop med fokus på bæredygtighed

 

Handler du dine slikkepinde hos Slikposen.dk, kan du gøre det med god samvittighed. Vi har nemlig et generelt og grundlæggende fokus på bæredygtighed og genbrug. Dette opnår vi gennem en række forskellige tiltag. Der er en række forskellige initiativer, vi bakker op om – det er blandt andet STOP MADSPILD for at undgå unødvendigt spild af mad, men det er også genbrug, hvor vi bestræber os på at pakke din pakke på miljørigtig vis. Du kan læse meget mere om, hvilke konkrete initiativer og foranstaltninger, vi træffer, for at have fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed. Dette gøres under ”vi har en holdning” her på hjemmesiden. Alt dette kombineret med vores hurtige levering og generelt store udvalg gør os til din perfekte kammerat, når du skal fylde slikskabet op med velsmagende slikkepinde eller andre lækkerier. Ydermere tilbyder vi en række muligheder for at betale, så du nemt kan afslutte dit køb på enkel og sikker vis.