Søg

Du har ingen varer i din varekurv.

Menu Close

ENERGI-PROTEIN

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

 

HUSK at du selv skal booke fragt

Hvis du er B2B kunde må vi være behjælpelig med levering.

 

Internethandel og særlige afgifter !

Hvis du køber varer som fx spiritus, vin, slik og andre afgiftsbelagte på internettet fra andre EU-lande og selv vælger at arrangere transporten, er du selv ansvarlig for at indberette og betale evt. punktafgifter og pant, inden forsendelsen krydser grænsen.

Læs mere på Skat's hjemmeside.
 
Billede af Balisto Joghurt Bær-Mix 37 g.

Balisto Joghurt Bær-Mix 37 g.

5000159418539
7,30 DKK
Billede af Balisto Korn-Mix 37 g.

Balisto Korn-Mix 37 g.

5000159418577
7,30 DKK
Billede af Balisto Müsli-Mix 37 g.

Balisto Müsli-Mix 37 g.

5000159418546
7,30 DKK
Billede af Corny Big Peanut 50 g.

Corny Big Peanut 50 g.

4011800520090
4,30 DKK
Billede af Corny Big Schoko 50 g.

Corny Big Schoko 50 g.

4011800520052
4,30 DKK
Billede af Corny Big Schoko Banane 50 g.

Corny Big Schoko Banane 50 g.

4011800524012
4,30 DKK
Billede af Corny Big Schoko Cookies 50 g.

Corny Big Schoko Cookies 50 g.

4011800571511
4,30 DKK
Billede af Corny Mælk Classic 40 g.

Corny Mælk Classic 40 g.

4011800564445
6,90 DKK
Billede af Corny Mælk Mørk & Hvid 40 g.

Corny Mælk Mørk & Hvid 40 g.

4011800562441
6,90 DKK
Billede af Corny Protein Chokolade Crunch 45 g.

Corny Protein Chokolade Crunch 45 g.

4011800596422
For alle chokoladefans kombinerer Corny chokolade Crunch fyldig chokolade med sprød korn og den ekstra portion proteinkraft.
21,50 DKK
Billede af Corny Protein Vanilla Crunch 40 g.

Corny Protein Vanilla Crunch 40 g.

4011800596323
Vanilla Hvid Crunch med den fine krydret aroma af vanilje kombineret med knasende hasselnødder og den fulde kraft af den cremede protein
21,50 DKK

Hvad er proteinbarer?

 

Du har sikker hørt om dem. Og du har måske endda også set dem rundt omkring: På tankstationer, i reklamer og på hylden i dit supermarked. De famøse proteinbarer. Dem, som mange trænings-interesserede spiser; og som de vælger at spise frem for andre typer af chokoladebarer som Snickers eller Twix. Men hvad er proteinbarer egentlig? Sagt kort er det en form for chokoladebar, der naturligvis indeholder protein. Dette protein er typisk valleprotein, som også ofte er det, der bliver brugt til proteinpulver. Argumentet herfor er naturligvis, at mange mener, at ens behov for protein stiger, hvis man træner meget – og det kan derfor være en nem måde at få lidt ekstra protein ind på, hvis man vælger at spise en velsmagende chokoladebar, der er rig på protein. Typisk er proteinbarer enormt velsmagende, og du skal derfor ikke være bange for, at de er blevet ”for sunde” og derved kedelige i smagen. Sommetider kan det faktisk være svært at smage forskel på en proteinbar og andre typer af chokoladebarer, som du kender i forvejen. Dog er der ofte én ting, som adskiller sig fra de andre barer, du plejer at spise: Konsistensen. Ofte kan en proteinbar være hårdere at tygge; og dette er selvfølgelig ikke nødvendigvis negativt, men det er blot en ændring fra en klassisk bar.

 

Er proteinbarer sundere?

 

Dette er et spørgsmål, som mange undrer sig over – og som der sikkert også er mange holdninger omkring. Den store forskel på proteinbarer og andre typer af chokoladebarer er selvfølgelig mængden af protein heri. Derfor kan man sige, at hvis du har brug for mere protein, er det et ”sundt” valg, fordi du derved øger dit proteinindtag. Men der er også andre ting, som taler for, at en proteinbar nødvendigvis er sundere end så mange andre typer af chokoladebarer. Du kommer ofte ikke udenom sukker og fedt i en proteinbar; og det er jo ikke umiddelbart kendt som værende super-sundt. Hertil skal det siges, at der selvfølgelig findes en række forskellige proteinholdige barer. Du finder også naturlige af slagsen, som i højere grad er baseret på nødder og fuldkorn frem for chokolade og sukker – disse vil alt andet lige være sundere end deres sukkerholdige alternativer. Om proteinbarer er sundere eller ej kommer også an på, hvordan man definerer sundhed. Mange sætter lighedstegn mellem antal kalorier og sundhed, men sådan forholder det sig altså ikke altid. Som udgangspunkt foreligger der sjældent en kaloriemæssig besparelse ved at vælge en proteinbar frem for en almindelig chokoladebar. Husk, at kalorier jo som udgangspunkt blot er mængden af næring i den pågældende fødevare. Ønsker du at finde mere information om de enkelte barer, anbefaler vi, at du tager et nærmere kig på både ingredienslisten og næringsindholdet; så finder du svaret på dine spørgsmål dér, fordi det svinger også meget fra proteinbar til proteinbar.

 

Køb dine proteinbarer online

 

Har du tidligere smagt og købt proteinbarer, er der formentlig flere ting, som er gået op for dig. For det første har du nok bemærket, at de er meget velsmagende; faktisk nogle, man ville ønske, man kunne spise en hel håndfuld af hver evig eneste dag. Men du har nok også bemærket en knap så positiv ting ved disse proteinholdige barer: prisen. Det er ingen hemmelighed, at de ofte er meget dyre; også dyre sammenlignet med de klassiske chokoladebarer, du finder på supermarkedets hylder. Derfor kan man hurtigt købe sig fattig i proteinbarer, hvis bare man spiser et par stykker om måneden. Lige her kommer fordelen ved at købe dem online faktisk ind. For når du handler hos os, får du nemlig en lav pris på dine barer. Denne besparelse opnår du blandt andet ved at købe flere ad gangen. På den måde kan du nøjes med blot at købe én omgang hver måned eller hver anden måned frem for blot at købe én proteinbar ad gangen i ny og næ. Og du kan med fordel shoppe dine proteinbarer her hos Slikposen.dk. Vi har et bredt udvalg – faktisk har vi over 35 forskellige slags i vores udvalg, som du kan vælge mellem. Derfor er du ikke bare sikker på at finde nogle, du godt kan lide. Du er også helt sikker på, at vi har nogle, som passer til dit budget, og som holder sig inden for de ernæringsmæssige rammer, du ønsker. Når du handler online hos os, behøver du ikke vente længe på, at din pakke bliver leveret hjem til dig. Vi har nemlig en hurtig leveringstid – den er på 1-3 hverdage. Og det gælder for hele vores udvalg. Vi er, som du måske har bemærket, Danmarks største slikwebshop – og det er en titel, som vi selvfølgelig er meget stolte af at kunne påtage os.

 

Køb hos en bæredygtig webshop

 

Når du handler hos os, bakker du også op om en god sag: Nemlig kampen mod klimakrisen. Som webshop er vi nemlig både bæredygtig og miljøvenlig. Dette opnår vi gennem en række forskellige tiltag – blandt andet ved at støtte op om STOP MADSPILD, så vi undgår, at vi smider for meget mad ud, vi lige så godt kunne have spist. Tillige er genbrug også højt på vores dagsorden, så vi sikrer os, at vi får det meste ud af de ressourcer, vi udnytter fra jorden. Dette gør vi blandt andet ved at tænke over, hvordan vi pakker din pakke, når vi sender den afsted til dig. Her undgår vi for mange miljøskadelige elementer som fx plastik, der ikke bliver genbrugt. Tillige er vi omhyggelige med ikke at pakke din pakke ind i for meget, så vi bruger mere, end hvad der reelt set er nødvendigt. Gør derfor et kup og køb dine proteinbarer online hos os i dag. Kig dig omkring i vores brede udvalg, og find frem til lige præcis de smage, du holder mest af. Og køb så en håndfuld, så du altid har proteinbarer stående i skabet, til når du trænger til noget velsmagende og proteinholdigt – og som i øvrigt er super nemt at tage med i tasken eller spise, mens man er på farten.