Søg

Du har ingen varer i din varekurv.

Menu Close

Mustang Pillestrøelse

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

 

HUSK at du selv skal booke fragt

Hvis du er B2B kunde må vi være behjælpelig med levering.

 

Billede af Halmpille 8 mm 65 x 15 kg

Halmpille 8 mm 65 x 15 kg

60655
Halmpiller 8 mm 975 kg
Euro 325,-
2395,00 DKK
Enhedspris: 2,50 DKK per 1 kg(s)

 

ECOLINEX MUSTANG PELLETS® 


Mustang træpiller er specielt fremstillet til hestestrøelse, Mustang pillen er fremstillet af rent, tørt savsmuld uden tilsætningsstoffer, og en speciel fremstillingsproces garantere en meget høj absorberingsevne. Der er ikke brugt nogen former for additiver under produktionen af pillen, hvilket garanterer renheden af produktet og udelukker alergisk reaktion fra hesten.


Sådan bruger du Mustang pillestrøelse.

Til opstart bruges ca. 1,5 sæk Mustang pillestrøelse pr m2.

Skær sækkene op og bred siderne ud så pillerne ligger frit, eller spred pillerne ud på gulvet  i en passende tykkelse. Herefter vandes pillerne med ca 6 l. vand pr sæk.
Efter 15 - 20 minutter har pillerne absorberet vandet, og være expanderet til ca. tre til fire gange deres oprindelige størrelse, og vil nu være forandret til en luftig tæt strøelse, og der vil være nogle piller tilbage som ikke er opløst.

Fjern dagligt hestens efterladenskaber, Mustang adskiller sig fra gødningen, så meget mindre strøelse går tabt, og mængden du kører på møddinge vil være væsentlig mindre end du er vant til.

En eller to sække pr. uge vil normalt være tilstrækkeligt som suplement, du aktiverer blot pillerne på sædvanlig vis.
I meget tørre perioder kan man med fordel vande støelsen for at undgå at det udtører, derved sikrer du en en ensartet konsistens og fugtighed hele året rundt.